MA’A™ Äiti Maa

 

 

Hoitomuoto vastaa nykypäivän ihmistietoisuuden kasvun tarpeisiin auttaen meitä uudelleen löytämään ja kokemaan yhteytemme luonnon, Äitimaan kanssa, sen kaikkine ilmenemismuotoineen ihminen mukaan luettuna. Se auttaa meitä tiedostamaan ja elämään puhtaammin läsnä olevassa hetkessä, sydämestämme käsin. Koemme elävän ykseyden ja elämän merkityksellisyyden, joka rikastuttaa suhteitamme luoden tasapainoa ja hyväksyntää - ja siten auttaen ilmentämään jaloja ominaisuuksiamme aina pyyteettömästä rakkaudesta, kiitollisuuteen ja myötätuntoon kaikkea olevaa kohtaan.

Osallistuja saa fyysisen kehon hoidon lisäksi apua tunnepuolelle ja ajatusmaailmaansa, henkiseen kasvuun. Äitimaan hoitoenergia ja tietoisuus vaikuttavat syvillä tasoilla hoitaen ja poistaen ongelmia juurineen, tuoden pysyvää ja myönteistä sisäistä muutosta.

 

Energia koetaan rauhoittavana ja hoivaavana, pyyteettömän rakkauden lähteenä ja henkisesti laajentavana. Energia on maadoittava A ja negatiivisuutta puhdistava B.

Se on myös erityisen soveltuva fyysisen kehon hoitamiseen sen kudoksia hoitavan ja korjaavan ominaisuutensa vuoksi ja siten myös tarvittava parantumisaika nopeutuu. Hoito rentouttaa kehossa olevaa jännittyneisyyttä.

 

Äitimaan energia puhdistaa tehokkaasti energiaa aurasta ja vapauttaa jähmeitä tummia energiamuodostumia kehosta, elimistä ja eri järjestelmistä. Se tuo eheyttä ja tasapainoa olemukseen ja emotionaalista tukea kaipaava kokeekin hyväksynnän ja turvallisen olon Äitimaan sylissä.

 

Sitä käytetään usein tunne-elämän ongelmien hoitamisessa kuten masennuksessa sekä ahdistuksen, jännittämisen ja stressin hoidossa.

 

Lisätietoa koulutuksista löytyy tästä linkistä: http://www.aitimaa.fi/koulutus